Верификация в Efbet

Почти всички онлайн букмейкъри, изискват от клиента, да се верифицира. Верификацията в Ефбет има задачата да се запознае с личните данни, които сте вписали при регистрация в сайта за залози. Единственият начин да се разбере, дали данните, които сте представили са ваши, е да се изпрати личен документ, в който ги пиша и могат да бъдат прегледани от хазартния оператор. Как се прави верификация, за колко време става тя и какви документи се изискват четете по-долу.

Какви са начините за верификация в Ефбет?

Вие трябва да притежавате валидна лична карта или шофьорска книжка, която да сканирате / снимате от двете страни, така че данните в нея да се виждат четливо. Копието трябва да е цветно и да бъде направено със скенер или дигитален фотоапарат. Файлът с копието се изпраща на имейл адреса на букмейкъра – support@efbet.com, като в писмото се посочва, че изпращате документ за верификация и вписвате вашето потребителско има, за да се знае, че сте вие.

Ако сте свършили всичко, както трябва очаквайте до 2 – 3 дни да получите отговор по мейла си, дали сте одобрени за верификацията. Ако такъв не дойде, то тогава влезте в сайта на Ефбет и потърсете помощ от поддръжката. Това ще стане лесно и бързо като използвате чата на живо. Обяснете на поддръжката, че сте изпратили документи, но нямате отговор от букмейкъра.

Какво ще стане, ако не направя верификация?

Ако не се верифицирате всички опции за теглене на печалба в сайта, ще бъдат блокирани за Вас, докато не извършите тази стъпка. Имайте предвид, че във верификацията няма нищо сложно. Всеки копирен център и почти всички книжарници имат скенер, така че лесно можете да сканирате документите си и да ги запишете на диск или флашка.

Тези, които разполагат с дигитални фотоапарати с висока резолюция, както и мобилни телефони с камера, могат да опитат да направят снимка чрез тези устройства. Важното е да снимате от двете страни и всичко на картата да се вижда добре. Верификация може да се направи и на по-късен етап, но не чакайте да минават месеци, за да избегнете риск от затваряне на акаунта ви.

Обобщение

Един път извършили процеса по верифициране на акаунта, няма да имате никакви проблеми. От този момент нататък, всички услуги в сайта ще работят за вас. Вие ще можете да депозирате, теглите и играете на всички игри. Ще можете да получавате бонуси и ще станете част от лоялните клиенти на букмейкъра. Лично ние се надяваме, че сме успели да Ви бъдем полезни.