Теглене от Efbet

Едно от най-важните неща за играчите е, когато дойде момента за теглене на печалби от Efbet. За да се случи това, трябва да сте преминали верификацията от букмейкъра, като му изпратите сканирано копие на личната Ви карта по имейла. Само по този начин ще отворите менюто за тегления. По-долу ще Ви научим как да си изтеглите парите, и как да се възползвате от наличните методи. А сега нека не губим и секунда повече от времето Ви, а да преминем към темата.

Откъде се теглят пари в Efbet?

Теглене от Efbet

 

Кликнете на вашето потребителско име, за да се отвори профила ви. Отидете на графа „Депозити и Тегления“. В новата секция, която ще видите, натиснете на „Тегления“, за да Ви се покаже прозореца с достъпните методи за изплащане на печалби. Изберете си метод, посочете сумата, която искате да изтеглите и потвърдете. Тук трябва да се знае, че ако сте депозирали с кредитна или дебитна карта, същият метод ще Ви бъде предложен и за изтегляне на спечелените пари.

При положение, че сте депозирали чрез различни методи, то тогава те също ще бъдат показани в падащото меню за начини на плащане. В зависимост от използвания метод, се формира и срока за изплащане на печалбата. Най-бързо това може да стане, ако използвате EasyPay или ePay.bg. Ако обаче теглите пари с банкова карта или банков превод, трябва да чакате до 7 работни дни.

Какви са методите за теглене в Efbet?

Вие разполагате с възможност да теглите посредством няколко налични опции. Повечето от тях важат и за депозирането на пари. Тук отново напомняме, че методът, с който сте захранили сметката си, ще бъде добавен в менюто за тегления. Ако не виждате другите методи, с които ще Ви запознаем по-долу, то това се дължи на факта, че не сте ги използвали за депозит в сайта.

  • Банков превод;
  • Банкови карти;
  • Epay.bg;
  • EasyPay;
  • Neteller;
  • Skrill;

По този начин се теглят пари от Ефбет. Не пропускайте обаче да верифицирате акаунта си, защото горе споменатите методи няма да се покажат и няма да можете да си вземете печалбите. Верификацията изисква одобрение от букмейкъра, което се прави за няколко работни дни. В случай, че имате някакви въпроси относно тегленията, можете да ги зададете на поддръжката.