Регистрация в Efbet

За да направите първата си регистрация в сайта за залози на Efbet, е нужно да впишете в регистрационната форма данни за потребителя, както и лични данни. Това не е никак сложно и ние ще Ви научим как да отворите акаунт в Efbet – бързо и лесно. За целта просто прочетете инструкциите ни и ги следвайте. Само след няколко минути ще можете да влизате в уебсайта с потребителското си име и паролата. А сега е време да преминем към темата по същество.

Откъде се прави регистрация в Efbet

След отваряне на сайта Efbet.com в горната дясна част ще намерите връзка Регистрация, която ще отвори регистрационна форма за вписване на данни. След като се отвори формата за регистрация, трябва да попълните полетата подробно и точно. В прозореца, който ще се покаже, ще видите формуляра за въвеждане на вашите данни, където трябва да, запълните всички графи.  Необходимо е да се попълнят полетата отбелязани със звездичка, тъй като са задължителни.

Отваряне на акаунт в 3 стъпки

Регистрация в Ефбет

Първата част на регистрационната форма изисква да напишете потребителско име и парола. Има и още едно поле, в което трябва да потвърдите паролата, която сте написали, за да се знае, че не сте допуснали грешка. Следва да въведете промоционален код, за да имате възможност да се възползвате от бонусите на оператора. В последното поле впишете вашия личен имейл адрес. Не забравяйте да сложите отметки на квадртчетата, пред които пише, че имате навършени 18 години и сте съгласни със задължителните правила и условия, както и с политиката за защита на лични данни. Остава Ви да кликнете на бутона „Продължете“, за да отидете на 2-рата част от формуляра.

Регистрация в Efbet

След като се намира във втората част от регистрация, е нужно да попълните всичко, което виждате. Тук вписвате данните си от личната карта. Гледайте те да съвпадат с истинста, защото на по-късно ще Ви поискат сканирано копие на документа, за да минете през верификация. Общо взето трябва да попълните вашите имена, език, пол, националност, ЕГН, дата на раждане и адрес.

Ако сте готови и с тези стъпка, то вече имате акаунт в Ефбет, независимо дали ще преминете през стъпка номер 3. За да се активира сметката Ви, е нужно да влезете в имейла си и да кликнете на линка, който ще видите в писмото от Ефбет. След това можете да влезете с потребителско име и парола.

Третата стъпка от регистрацията, която не е задължителна в началото, Ви предлага възможности да направите депозит или иначе казано да превдете пари, с които ще играете в сайта. Това може да се направи и на по-късен етап, така че не бързайте, ако не искате да залагате веднага.

Кога се прави верфикация в Ефбет?

Верификацията може да почака известно време, но ако не я направите, няма да имате достъп до методите за теглене на парите, които сте спечелили от залозите. Самата верификация изисква да сканирате личната си карта от двете страни и да изпратите файла на имейл адреса на Efbet. След като операторът се увери, че точно Вие сте лицето, което е направило регистрацията, ще Ви одобри и ще бъдете пълноправен член на сайта. От този момент Вие не само ще залагате, но ще можете да си вземете печабите ви. Общо взето това е цялата филсофия на верификацията.

Обобщение

Не се притеснявайте от регистрацията в Efbet. Тя не е нито сложна, нито пък изисква време. Единственото, което трябва да се направи е да следвате формуляра в сайта на букмейкъра и не след дълго ще можете да влизате и да залагате в системата. Разбира се, ако нещо не Ви стане ясно, то тогава най-лесния вариант е да се свържете с поддръжката, за да потърсите помощ.