Palms Bet ваучер

Преди време компанията Palms Bet предлагаше ваучер от 5 лева при регистрация на нов клиент. Сега тази опция вече не съществува, но можете да вземете бонус до 220 лева, ако спазите правилата, които ще посочим по-долу в тази статия. Ако прочетете някъде, че Палмс Бет предлага безплатни ваучери, то това не е вярно, но началния бонус наистина си заслужава.

palmsbet voucher

Откъде се взима начален бонус за Спорт до 200 лева?

Бонусът се взима, след като се регистрирате. Препоръчваме Ви да направите регистрация като натиснете този линк, тъй като ние сме партньори на Palms Bet, което автоматично Ви позволява да се възползвате от всички оферти на фирмата. След като влезете в сайта и минете през регистрация, ще получите писмо в пощата на акаунта Ви, където се предлага въпросния бонус.

Бонусът е обвързан с извършването на депозит в сайта. Вие ще получите допълнителна сума, която е равна на депозираните пари. С други думи взимате 100% от направения депозит. Ако внесете максималната сума от 220 лева, получавате Palms Bet ваучер на стойност още 200 лв.

Промо код при регистрация: PB-0123

Условие за превъртане на Палмс Бет Бонус

Ако допуснем, че сте използвали вашия Palms Bet voucher и сте взели бонус от 220 лева, то превъртането на офертата изисква от Вас да направите залог на стойност пет пъти бонуса и депозираната сума. Например, ако сте депозирали 220 лева, и сте взели още 220 лева, то за да си ги приберете по сметката, трябва да заложите 220 + 220 х 5 или иначе казано 2500 лева.

Разбира се, можете да играете и с по-малки суми. Отново превеждаме пример, ако депозирате 50 лева, ще вземете 50 лева отгоре. В този случай сметката е 50+50 х 5, а именно 500 лева. Така вече може да си теглите печалбите, които са дошли благодарение на допълнителните 50 лева.

Това е бонус за Спорт и не важи за казино раздела. С него можете да залагате само в раздела за спортни залози и в никой друг. Горе споменатите правила за превъртане са със срок от 30 дни, след който вашия бонус ще изчезне. Ето защо, трябва да действате енергично и точно.