Начален Бонус до 200 лева за Спорт от Efbet

Букмейкърът EFBET предлага да вземете начален бонус до 200 лева за спортни залози, ако се регистрирате за пръв път в сайта. След като извършите регистрация в Ефбет и депозирате реални пари в отворената от Вас игрална сметка, ще получите 100% върху депозита си. Има обаче ограничение за максималната сума, която можете да получите, която е 200 лева.

Как да взема началния бонус за Спорт в Efbet?

Начален Бонус Спорт Ефбет

Кликнете на горния бутон „Регистрация в Ефбет“, за да преминете към букмейкърски сайт, използвайки нашия реферален линк, с чиято помощ ще получите достъп до стартовата оферта. След завършване на процеса по регистриране на акаунт, прегледайте възможностите за депозит в системата и си изберете метод, с който да захраните игралната сметка в уебсайта.

Извършвайки депозит, след като се регистрирате, ще Ви добавят сума равна на тази, с която сте заредили акаунта си, но не за повече от 200 лева. Така например, ако преведете 50 лева, взимате точно толкова допълнително, ако пък заредите 200 лева, ще получите пълния бонус. Имайте предвид, че ако депозирате 1000 лева, няма да вземете още 1000, защото предвиденият максимум е точно 200 лева, дори да Ви се иска да вземете повече пари.

Не мислете, че получения бонус може да се изтегли, без да правите нищо. Както всеки друг онлайн букмейкър, така и Ефбет има правила за разиграването на предложената оферта – Начален бонус, за да получите възможност да си приберете печалбите и премията. По-долу в статията ни, ще Ви посочим условията, при които можете да се сдобиете с бонус сумата.

Правила към стартовия бонус на Efbet

Получаването на допълнителни пари от Efbet, е обвързано с конкретни действия, които включват неговото усвояване и разиграване. За да научите какви са конкретните условия, прочетете правилата по-долу и ги изпълнете. В противен случай няма да имате възможност да се възползвате от офертата. Нека не губим време, а да преминем към представените правила:

  • Началният спортен бонус може да се използва от нови клиенти, които са направили първата си регистрация в сайта след 1, март, 2019 година. От бонуса могат да се възползват само български играчи или пребиваващи в страната;

  • Депозити направени чрез Skrill и Neteller не се приемат към този бонус на Ефбет;

  • За да се вземе този бонус, е нужно да бъде направен депозит от мин. 10 лева в игралната сметка. В този случай ще получите премия от 10 лева. Сумата на бонуса представлява 100% от депозита, като максималната стойност е 200 лева;

  • Тегленето на спечелени пари, които са дошли в следствие на използването на бонуса, може да стане, след като направите превъртане на офертата. Това ще стане, ако заложите три пъти бонуса, който сте получили, както и три пъти депозираната сума;

  • Минималният коефициент на мачовете, който спада към условията за превъртане е 1.20, но не по-нисък. Това значи, че заложените суми на депозита и бонуса, трябва да се направят в секция „Спорт“ и на събития, чийто коефициент е поне 1.20;

  • Стартовият бонус се предоставя на играча във вид на безплатен залог;

  • Превъртането на началния бонус трябва да се извърши в срок от 30 дни;

Как се превърта този бонус в Ефбет?

По-горе представихме условието за превъртане на бонуса, но сме длъжни да Ви дадем един пример, с който да се ориентирате. Ако предположим, че сте се регистрирали в Ефбет през нашия линк и сте депозирали сумата от 50 лева, то това ще Ви донесе още 50 лева, като общата сума, с която ще разполагате в игралната сметка е 100 лева във вид на безплатен залог.

Вие трябва да заложите 3 пъти депозита и 3 пъти бонуса на спортни срещи с коефициент поне 1.20, за да получите право за теглене на печалби. Сметката е проста, а именно 3 х 50 сума на депозит (150 лева) и 3 х 50 сума на бонуса (150 лева) бонуса сума. Общият залог, който е нужно да се направи при този пример е на стойност 300 лева, за да си изтеглите парите.

Какво значи бонус във вид на безплатен залог?

Получавайки начален бонус за Спорт от Ефбет под формата на безплатен залог, ще вземете само реализираните печалби, които са дошли с помощта на бонуса бонус сумата, с която сте заложили., но не и самата бонус сума. С други думи, когато заложите на някой мач 10 лева с коефициент 2.00 и спечелите 20 лева, взимате чистата печалба от 10 лв. изключвайки бонуса.

Букмейкърът Ви предлага премия, с която да залагате, но тази премия служи само за направата на залог. След като спечелите, тя ще бъде извадена от общата парична награда, която получавате. Това е и смисъла на бонусите от вида безплатни залози при всички букмейкъри.

Какво питат играчите на Efbet?

1 – Какво да направя, ако не получа начален бонус?

След като сте направили регистрация и депозит, но не получите бонус оферта, трябва да се свържете с поддръжката на Efbet в сайта. Това може да стане, след като използвате чат на живо, където да отправите питане, защо бонусът не е прибавен към сметката ви. Операторите ще Ви дадат отговор, и ще Ви съдействат с взимането на допълнителната премия.

2 – Мога ли да не използвам получения бонус?

Да, разбира се, че можете. Никой не може да Ви задължи да залагате с бонус сумата. Вие можете да се откажете от нея, след като пишете на съпорта в чата на живо. По този начин залагате само и единствено с лични средства. Постъпвайки по този начин, не е необходимо да се съобразявате с правила за превъртане, коефициенти и така нататък.

3 – Какво ще стане, ако не превъртя бонуса до 30 дни?

Ако сте приели бонуса, но не сте го разиграли в разстояние на 30 дни, получената сума ще бъде анулирана, както и печалбите, които са получени, след като сте използвали тази оферта. Ето защо, е нужно да влезете в представения срок и да се съобразите с него.

4 – За колко време се получава бонусът?

Бонус сумата ще бъде начислен във вашата игрална сметка, след като се регистрирате и направите депозит. В случай, че тази оферта не бъде отразена в акаунта Ви, трябва да потърсите съдействие от поддръжката и да обясните, че не сте получили бонус.

Нашият поглед върху бонуса

Погледнато реално това е поредният начален бонус, който не се различава много от тези, които предлагат останалите букмейкъри в интернет. Въпреки всичко сумата от 200 лева, не е малка, така че можем да поздравим Ефбет. Правилата за разиграване също не са трудни и не са обвързани със специални действия от страна на играчите. Това са нашите наблюдения върху офертата и Ви напомняме, че ако се появи някакво затруднение можете да ползвате съпорта.