Депозит в Efbet

Ако вече сте си направили регистрация в Efbet, то тогава най-вероятно се питате, как да депозирате пари, за да залагате. И тук нещата не изглеждат никак трудни. Букмейкърът е предоставил на ваше разположение много опции за захранване на сметка, с които ще Ви запознаем, за да придобиете представа как се вкарват пари в сайта и как се залага с тях. Първото нещо, което трябва да направите, е да се логнете в системата с потребителско име и парола.

Откъде се извършва депозит в Ефбет?

Депозит в Ефбет

Най-горе в дясно на уебсайта има връзка „Депозит“, на която трябва да натиснете. След като го направите ще видите прозорец, в който са изброени методите за прехвърляне на средства към игралната Ви сметка. За да стигнете до този момент, е нужно да кликнете върху падащото меню, което се намира срещу надписа „Начини на плащане“ и ще можете да изберете от методите.

В сайта за залози имате на разположения няколко начина за депозиране, сред които са електронни портфейли, каса на Изипей, банкови карти или банков трансфер. Имайте предвид, че методът, който сте използвали за първия си депозит, ще Ви бъде предложен и за теглене на печалби. Ако депозирате чрез няколко метода, можете да теглите пари именно чрез тях.

Какви методи за депозит има в Ефбет?

Депозит в Efbet

На ваше разположение са 8 метода за депозит в Efbet. Всички те изискват да имате налични пари в сметките си, за да можете да ги прехвърлите в игралния акаунт. За да не сме голословни ще посочим наличните опции за плащания, така че да помислите, кой от тях е най-удобен за вас:

  • Банкови карти (дебитни и кредитни);
  • Банков трансфер;
  • EasyPay;
  • Skrill;
  • Neteller;
  • Epay.bg;
  • ecoPayz;
  • Bank Transfer International;

Изберете си някой от методите и впишете сумата, която искате да прехвърлите към игралния акаунт. Ако решите да депозирате чрез EasyPay ще получите автентичен код, който трябва да представите на касата на компанията. В случай, че превеждате пари с дебитна карта, е нужно да изпишете имената на собственик на картата, номер на картата, дата, секюрити код и други.

За колко време се извършват депозитите?

В зависимост от метода, който сте избрали, зависи и времето за извършване на депозита. Ако искате да преведете моментално пари в игралната сметка, можете да използвате дебитна или кредитна карта или да посетите каса на EasyPay. Друг удобен начин за депозиране е, ако разполагате със сметка в ePay.bg и депозирате използвайки вашия акаунт. По този начин завършва и депозирането в сайта за залози, като от този момент нататък можете да стартирате играта.