Как се прави депозит в Palms Bet?

Palms Bet е един от водещите онлайн букмейкъри за страната. Успя относително бързо да се наложи на пазара, тъй като предлага огромно разнообразие от игри – дава възможност както за спортни залози, така и за множество казино игри.

Ако сте решили да играете в Palms Bet, има две основни стъпки, които трябва да предприемете – да си създадете акаунт и да направите депозит. Все още сред част от играчите битува едно погрешно схващане, че е трудно да се извърши депозиране в онлайн казина и букмейкъри. Някои смятат, че има редица изисквания за извършването на тази операция, но това съвсем не е така.

Зареждането на игрална сметка със средства обикновено е мигновен процес. Веднага след успешното му приключване ще видите парите за залози, начислени в акаунта.

Откъде и как се прави депозит в Palms Bet?

След като сте си създали акаунт в Palms Bet и сте влезли в него, може да преминете към извършване на депозита. Отворете падащото меню, което ще откриете горе в дясно на уебсайта. Изберете „Депозит“ – това е линка, която ще видите най-горе. Ще се отворят предложения за текущи бонуси. Може да изберете такъв, който представлява интерес за вас или пък да се откажете от всички. Когато приключите с тази стъпка, ще видите списък с наличните платежни методи. 

Методи за депозиране в Palms Bet, лимити

методи за депозит

Palms Bet предоставя възможност да извършите своя депозит по някой от следните начини:

  • С карта VISA и MasterCard

Ако изберете този метод за депозит, сумата, която може да преведете в сметката си за игра трябва да бъде поне 10 лева и не повече от 10 000 лева. Парите незабавно ще бъдат начислени в акаунта ви.

  • Чрез Easy Pay
  • Чрез ePay
  • С банков трансфер
  • През Skrill

Който и метод за депозит в Palms Bet да изберете, той ще трябва да е в размер между 10 лева и 10 000 лева. Веднага, след като ги преведете, парите ще са налични в сметката към акаунта ви и ще може да разполагате с тях.

Единствено когато става дума за депозиране с банков превод, операцията отнема повече време. Депозит по този метод обикновено отнема до три работни дни.

Кого да потърсим при проблеми?

Ако възникнат въпроси, свързани с депозирането на средства в Palms Bet, можете веднага да потърсите съдействие или да зададете въпросите си по имейл, телефон – чрез заявяване на телефонно обаждане или чрез чата на живо. Обслужването е нон-стоп, така че не се притеснявайте, когато и да ви потрябва.

Чат на живо е най-предпочитаната от играчите опция, защото дава възможност моментално да се свържете с представител на онлайн букмейкъра и да получите бърз отговор на запитванията си. Обикновено отговорът отнема не повече от една минута, след като сте задали своя въпрос.

Лесно ли се прави депозит в Palms Bet?

Има много възможности да го осъществите, като може да изберете най-удобният за вас вариант. Не е задължително винаги да използвате един и същи метод за депозиране – може да ги променяте. Депозит в Palms Bet се прави наистина лесно.